De andra kvinnorna

Dagar blev till veckor som blev till månader. Magen växte och i vecka 20 fick vi veta att vi skulle ha en pojke! En pojke! Någon som han ville uppfostra till att bli som honom! 
Vi hade iallafall börjat få in lite pengar, han jobbade med bygg och trädgård de dagar det fanns jobb och jag sålde makeup ur katalog och hade byggt upp en liten kundkrets i vårat område. 
Vi bråkade dock varje dag och det han sa och gjorde blev värre och värre. 
Sen har vi de andra kvinnorna... Han hade sagt att jag var den enda han ville ha, varför flörtade han då konstant med andra? Hans största forum för detta var Facebook där han flörtade, pratade snusk och bestämde träff med andra. Ändå lämnade han Facebook öppet på min dator jämt, som om han ville att jag skulle se det! 
När jag konfronterade honom vändes det alltid mot mig. Fick höra saker som: "vad hade jag för rätt att läsa hans Facebook?" "Om jag var lite roligare skulle han inte behöva flörta med andra". Jag kommer speciellt ihåg en gång. Jag satt på sängen och höll på med datorn och skulle logga ur hans Facebook och in på min när jag såg en konversation med en tjej. När jag talade om för honom hur jag kände över det blev han så arg att han smällde igen skärmen på datorn med min hand emellan. Det var det första "riktiga" våldet mot mig! Innan hade han slagit sönder dörrar, garderober möbler etc men nu slog han min hand och hade samtidigt sönder min skärm på datorn som var min enda kontakt med Sverige! 

misshandeltillvardags.blogg.se

Denna blogg handlar om både fysisk och psykisk misshandel i en familjerelation med barn. Om resan genom livet med depression och ångest. Hur man trots detta kan resa sig och ta hand om sitt/sina barn. Detta handlar dock inte om mitt liv nu utan om mitt liv 2010-2013. OBS bilderna i bloggen är tagna av JLonnberg Photography och är iscensatta i efterhand.

RSS 2.0