Oktober 2011

I oktober 2011 fyllde hans dotter 3år. Han själv fick fortfarande inte träffa henne och han fick heller inte gå nära hennes mamma och hennes pojkvän pga tidigare hot. Däremot gick mamman med på att jag, min son, barnens faster och kusiner skulle få komma dit och gratta henne. 
Jag hade på känn att detta inte skulle gå hem bra hos honom men då han sa att det kvittade så gick vi. 
När vi väl kom dit hade de ångrat sig och bestämt sig för att vi inte fick komma in ändå. Detta gick inte bra hem hos barnens ena kusin som fick ett epilepsianfall, medan vi hjälper henne kommer min sambo dit trots att han ej får. Strax därefter kommer polisen och ambulansen varpå stressen blev för mycket för barnens faster som även hon får ett epilepsi anfall. 
Polisen sätter min sambo i en polisbil, ambulanspersonalen hjälper både fastern och kusinen samt tillkallar en till ambulans. Vilken kaos. 
Polisen pratar med mig och förklarar att min sambo brutit mot sina villkor och därför måste de ta in honom på förhör. De andra åker i ambulanserna. Polisen frågar då om jag vill ha skjuts hem med bebisen, så det blev min första resa i en polisbil. 

misshandeltillvardags.blogg.se

Denna blogg handlar om både fysisk och psykisk misshandel i en familjerelation med barn. Om resan genom livet med depression och ångest. Hur man trots detta kan resa sig och ta hand om sitt/sina barn. Detta handlar dock inte om mitt liv nu utan om mitt liv 2010-2013. OBS bilderna i bloggen är tagna av JLonnberg Photography och är iscensatta i efterhand.

RSS 2.0